torek, 02. februar 2016

Prometna in cestna signalizacija

Z našo Road Symbol znaki in Traffic Symbol znaki lahko naredite svoje prometne smeri čim bolj enostavno in brezhibno. Vsakdo, ki ima vozniško dovoljenje je potrebno razumeti pomen vsakega od teh znakov. Od Stop Ahead znaki, da moški pri delu Znaki, naša Prometni simboli Znaki izbor vam ponuja najpreprostejši način za posredovanje sporočila. Utrujeni od ljudi rezanje med dvema lane prometa, dobil univerzalno št U Turn Prijava ali izberite iz naših drugih cestnih Symbol znaki, kot so levi koloni koncih znaki ali desno Lane koncih S znaki. Naši Prometni Symbol Znaki dal možnosti v vaših rokah. Pick znake, ki so prav za vaše ulice z Traffic simbol in cestnih Oznake

Prometni znaki ali prometni znaki so znaki, ki so nastale ob strani ali zgoraj cest daje navodila, ali zagotovi informacije za udeležence v cestnem prometu. Najstarejši znaki prometna signalizacija so preproste lesene ali kamnite mejnike. Kasneje so bili uvedeni znake s smernimi orožja, na primer, fingerposts v Združenem kraljestvu in njihove lesene kolegi v Saški.

Z obseg prometa narašča od leta 1930, so mnoge države sprejele slikovne znake ali drugače poenostaviti in standardizirati svoje znake za premagovanje jezikovnih ovir in povečanje prometne varnosti. Takšne slikovne znake uporabljati simbole (pogosto silhuete) namesto besed in navadno temeljijo na mednarodnih protokolov. Taki znaki so najprej razvili v Evropi, in so bili sprejeti z večino držav v različnem obsegu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar