petek, 1. julij 2011

Spletna stran, kjer vam nič ne prodajamo

Je to sploh mogoče? Da obstaja spletna stran, kjer se nič ne prodaja? Že ko vstopamo na splet nas pozdravljajo banerji, reklame, Google oglasi. Grem na Najdi.si - desno bannerji, iščem na Googlu in mi ponuja oglase, moja domača spletna stran zgoraj, spodaj, desno oglasi. Kot da je splet eno veliko smetišče oglasov. Si jih sploh še ogledamo? Ponavadi ne.

Zabavne spletne strani, kot so npr. vici, otroška imena, igre, besedila pesmi ne morejo obstati brez reklam, razen če jih kdo ljubiteljsko ureja, kar pa spet stane. Vsaj čas, ki ga posameznik žrtvuje. Zato na takšnih straneh tudi toleriramo oglase. V poplavi oglasov, bannerjev, akcij, popustov je težko najti spletno stran, ki bi bila čista, brez navlake. Tudi Google se težko upira trendom. Ozadja, ki si jih lahko dodamo, linki zgoraj, napovedi novitet - novi Chrome brskalnik, Android, Chrome OS, ... Zato je SPLETNA STRAN <-- POVEZAVA, brez navlake, prava milina. Brez strahu, nič vam ne bomo prodajali. Odpočijte si oči, zbistrite misli, nato pa zaprite brskalnik, ugasnite računalnik in ven na svež zrak. Poletje je. Petek je.

1 komentar:

  1. ne vem a je to namerno samo meni link prazno stran odpre ... je pa res da je prava milina za oči odpočit :)

    pa še nekaj za zraven... ob vsej navlaki oglasov eno podjetje razvija rešitev, ki bo omogočala shranjevanje oglasov za poznejši ogled :D

    OdgovoriIzbriši