sreda, 24. marec 2010

Google AdWords oglaševanje

google adwords oglaševanje, poceni oglasevanje
Google AdWords oglaševanje je ta hip najcenejše oglaševanje. Ne samo na spletu, temveč oglaševanje nasploh. Google oglaševanje je tudi najnaprednejše oglaševanje, saj je poleg izredno nizke cene, ki jo porabite za vsakega potencialnega kupca, tudi enostavno izmerljivo. In rezultatov se ne da potvarjati, saj le vi vidite, ali je oglaševalska akcija resnično uspešna.

Že oglašujete na Google-u, pa plačujete previsoke zneske? Vam Google AdWords povzroča preglavice? Povečajte obisk, povečajte promet, prehitite konkurenco! Podobnih sloganov je na temo Google Adwords oglaševanje nešteto. Nekaj o sloganih, ki prodajajo spletne strani, smo že pisali. Tokrat so na vrsti slogani, ki prodajajo Google oglaševanje. Na vseh straneh, kjer sem zasledil podobne slogane, so tudi 'nasveti' kako si sam urediti oglaševanje preko Googla. Vendar ob vseh 'nasvetih' ni niti enega pametnega.

oglaševanje na googlu
Da ne bo tu enako, kot povsod na ostalih spletnih straneh, vam dam enega, ki je izredno pomemben, morda celo najpomembnejši. Ko boste naredili svoj račun na Google AdWords in imate na izbiro, kako naj vam Google obračunava vaše oglase, izberite Prepay! Je drugi po vrsti, a seveda z razlogom. Nič pri Googlu ni naključno. Le tako imate vi pregled nad tem, koliko boste vložili v Google oglaševanje. Ko bo zmanjkalo denarja, ga boste spet naložili ali pač ne. V primeru pa, da ste izbrali Postpay (prva alineja) vam bo Google vsakič, ko bo proračun pošel, avtomatsko zaračunal znesek in vam izstavil račun. In spet. In spet. In spet. In ...

Nekoč na nekem seminarju je 'marketinški guru', to pa je danes res lahko že čisto vsak, samooklicani strokovnjak, ki piše blog :) stranki izbral Postpay. Na srečo me tak 'marketinški guru' ne more prepričati, povprečnega uporabnika pa seveda lahko. Kar je sicer žalostno in izredno neprofesionalno od gurujev. Poleg vsega pa dobite še bone za masažo ali pa 1-urno 'strokovno' svetovanje. Takega 'strokovnega' svetovanje si ne bi želel, pa četudi je zastonj. A danes ni nič zastonj. Tudi urejanje Google AdWords accounta ne, zna pa biti velika razlika v tem, koliko denarja boste zapravili in kakšen ter kako kvaliteten obisk vam bo podjetje, ki vam ureja oglaševanje, pripeljalo na vaše spletne strani. In ta razlika je lahko zelo velika. Zato zaupajte izkušeni ekipi in kliknite tule za ponudbo ugodnega Google Adwords oglaševanja  >> Zakaj zaupati nam? Zato, ker nam zaupa že preko 100 podjetij.

P.S. Tudi če se ne boste odločili za naše podjetje, vam svetujemo, da se odločite za Google AdWords oglaševanje, saj je izredno ugodno in bo pomagalo vašem podjetju do novih uspehov.

Video kako si urediti Google AdWords oglaševanje:

Ni komentarjev:

Objavite komentar