petek, 12. marec 2010

Visoka uvrstitev spletnih strani na iskalnikih

Visoka uvrstitev na spletnih iskalnikih
Visoka uvrstitev spletnih strani na internetnih iskalnikih je dvorezen meč. Po eni strani je dela toliko, da ne uspeš delati ostalih pomembnih obrobnih stvari, po drugi strani, pa konkurenca ne spi.

Konkurenca ima edini cilj, zriniti vas iz prvega mesta. Kako to dela, je stvar posameznika. Nekateri uporabljajo prepovedane tehnike, kar Google dokaj uspešno kaznuje. Našo testno stran je Google za dokaj nepomembno posodobitev 'kaznoval' in je bila za približno pol leta umaknjena iz iskalnih rezultatov. Po vzpostavitvi 'starih' strani, se je ponovo začela bitka za prvo mesto, kar nam je tudi uspelo. Kot rečeno, po več kot pol leta. Zato je potrebno biti previden pri optimizaciji spletnih strani in le-to prepustiti izkušenim strokovnjakom. Optimizacija internetnih strani je celo zahtevnejša kot sama izdelava spletnih strani.

A ste prepričani, da izdelovalci vaše spletne strani vedo, kako se stvarem streže? Če nimajo izkušenj lahko naredijo več škode kot koristi.


Ko konkurenca ne spi

Kot rečeno, kot ste med prvimi zadetki na iskalnih rezultatih na Googlu, Najdi.si in podobnih spletnih iskalnikih, je časa za ukvarjanje s spletno stranjo, pisanjem blogov, člankov in ostalih zadev, zelo malo, saj je enostavno preveč dela z osnovno storitvijo. Vendar ravno to je prednost konkurence. Konkurenca ima nekaj česar vi nimate, in to je čas!

Bodite prepričani, da išče vse možne legalne in nelegalne načine, kako vas zriniti iz prvega mesta. In ker ste ponavadi, sami proti vsem, je to bitka, ki jo boste na dolgi rok verjetno izgubili. Ko se to zgodi, se začne vaš preboj nazaj na prvo mesto. Ker veste, kako je biti na prvem mestu in kaj to pomeni za vaš posel, se boste verjetno potrudili na vse pretege, da vam uspe.

Če slasti prvega mesta še niste okusili, potem se obrnite na nas. Pomagali vam bomo, da boste premagali konkurenco in se na spletnih iskalnikih uvrstili na visoka mesta!

Pošljite povpraševanje >> ali pokličite 051 369 365.


Zakaj izbrati nas?

Ker imamo izkušnje z optimizacijo več kot 200 naših zadovoljnih strank, ki se visoko uvrščajo v iskalnikih in ker smo se na testnih straneh naučili, česar se ne sme.


Ni komentarjev:

Objavite komentar