petek, 19. november 2010

Izdelava spletnih strani cenik

izdelava spletnih strani
Kovačeva kobila je ponavadi bosa. Bo že držalo, čeprav to ne bi smel biti izgovor. Vsi, ki se ukvarjamo/ukvarjate z izdelavo spletnih strani, VSA ČAST! Smo v panogi, kjer je konkurenca daleč najhujša. Vsak dan novi in novi izdelovalci spletnih strani. Kdor se s tem preživlja, mu lahko 'skinemo kapo do poda', kot bi rekel naš Srečko. Vsem malim, srednjim podjetjem in podjetnikom ter zaposlenim v teh podjetjih, ki smo hrbtenica gospodarstva, nihče ne drži marele nad glavo. Če bo šel vaš posel pod rušo, se ne bo nihče sekiral, davčna vam ne bo odložila plačila davščin, banke ne bojo reprogramirale kreditov, sindikati ne bodo izsiljevali s stavko in vladi bo malo mar za vas. Prepuščeni ste sami sebi.

Poleg tega, da je že tako huda konkurenca, pa raste tudi zahtevnost kupcev. Naši odjemalci niso več računalniški analfabeti. Vedo, da si lahko spodobno spletno stran izdelajo tudi sami, zato so njihove zahteve večje. In prav je tako. Zahteven kupec, je najboljši kupec. Ko zadovoljiš takega kupca, je lahko za vedno tvoj. Zato smo se primorani še bolj potruditi za zadovoljstvo naših strank. Ni več dovolj, da stranki samo izdelamo spletno stran. Potrebno je ponuditi nekaj več. Pri nas naprimer strankam nudimo brezplačno:

- vrhunsko optimizacijo spletne strani
- strokoven vpis in prijavo v iskalnike
- namestitev in spremljanje statistike obiskovalcev
- izdelavo in vodenje Google zakupa ključnih besed
- svetovanje pri vseh aktivnostih na spletu
- namestitev in zagon bloga

Skratka, pri nas se stranki začne posel dogajati takoj ob splavitvi spletne strani. Da smo prišli do te faze, je bil potreben določen čas in vlaganje v kadre ter znanje.

Za izdelavo ugodne spletne strani nam seveda lahko pišete tule >>

6 komentarjev:

 1. Potem bi pa kar pri vas naročil spletno stran za novo ustanovljeno podjetje.

  Ključne besede, ki bi jih želeli imeti so: fasaderstvo, estrihi, slikopleskarstvo, strojni ometi, fasade, zaščita hiše, hiša, nova hiša, zgradite nam hišo.

  To je zaenkrat. Super ker to ponujate brezplačno!

  OdgovoriIzbriši
 2. Najbolje, da nam pišete preko e-pošte: info@1ainternet.net, da dobimo vaš kontakt.

  OdgovoriIzbriši
 3. Pozdravljeni,

  samo opazka. Redno prebiram vaš blog, ampak mi je tale post padel v oči.

  Nekaj časa nazaj ste javno "šinfali" podjetje, ki je ponujalo Brezplačno storitev, potem pa imelo Cenik na spletni strani.

  Sedaj ste omenili cenik, v njem pa brezplačno ponujate storitve, ki so sicer ovrednotene veliko več kot sama izdelava spletne strani (optimizacija v tem primeru)

  OdgovoriIzbriši
 4. Vrednost je zelo relativen pojem. Nekje sem opazil, da neko podjetje ponuja izdelavo spletnih strani brezplačno, ja res je, popolnoma brezplačno. Kot kaže na prvi pogled ni natega.

  Kar se pa tiče naših brezplačnih storitev, ki jih ponujamo strankam, ki se pri nas odločijo za spletno stran. Naš račun se izide. Smo tudi mnenja, da ne moreš na spletno stran samo 'nametati' vsebin in potem pustiti stranko samo brez podpore. Zato vsem našim strankam vpišemo strani v iskalnike, naredimo optimizacijo in vseskozi skrbimo za strani naših strank. Ker je to v paketu in ker je zadovoljna stranka, najboljša stranka. To je, kot da bi kupil avto in bi ti ga prodali brez gum, enostavno ne gre.

  Zato prihaja na trgu do zelo različnih cen izdelave spletnih strani. Odvisno je, kaj vse za to dobiš.

  OdgovoriIzbriši
 5. Naslov govori o ceniku izdelave v vsebini pa nobenega cenika. Nas malo vlečete za nos?

  Velika razlika je v tem ali kupujem avto brez gum in v tem ali kupujem avto, ki pride brez gum.

  OdgovoriIzbriši
 6. Kakšna cena vas zanima? Spletne strani za 80 EUR, 490? 800? ali čisto custom made strani? Ponudimo vam lahko vse, članek pa govori o tem, da je treba izhajati iz vaših potreb in ne cene.

  OdgovoriIzbriši