sobota, 19. februar 2011

Veterinarska postaja, primer dobre optimizacije spletne strani

veterinar
Izdelovalci in optimizerji spletnih strani imamo polna usta o optimizaciji, dobri in slabi, kdo je najboljši, itd. Veterinarska ambulanta Brežice je primer odlične optimizacije spletne strani. Ljudje iščejo vse mogoče kombinacije in spletna stran mora biti za vse ali veliko večino njih na prvih straneh iskalnikov.

Veterinarska bolnica, veterinarska ambulanta, klinika, veterinarska postaja, veterina, veterinarski center in še bi se našel kak iskalni pojem po katerih bi iskali veterinarja. Za vse te kombinacije je veterinarska bolnica Brežice na prvi in drugi strani Googla. In to domena, ki je stara komaj 22 dni! Ja, dni. Se pravi, da bo šla s časom samo še navzgor. Če si tudi vi želite, dobro izdelano in optimizirano spletno stran, kliknite tule, optimizacija spletnih strani in pošljite povpraševanje.

4 komentarji:

 1. Oblikovalski višek je telefon, ki visi iz orodne vrstice :) Hehe, pa mislim, da smo le tega že nekje videli. Hm, mogoče postaja nuja v spletnem oblikovanju.

  Da podam konstruktivno na vašo optimizacijo:

  Veterinarska bolnica - ključni pojem se išče točno 28x v celem mesecu. Pa še tukaj niste na 1. mestu.

  veterinarska ambulanta - se išče 480x / mesec, vaša uvrstitev je pa na sredini 2. strani.

  veterinarska postaja - 260x / mesec, 13. mesto.

  veterina - 210x / mesec.

  veterinar - ki je najbolj obiskana niste med prvimi 100.

  Da povzemem. Za stranko ste izbrali zelo lahke ključne besede. Zakaj? Mogoče zato, ker ne poznajo realnih številk iskanja.

  Če ste pravi za optimizacijo potem bi lahko pokazali malo boljše in večje ključne besede. Vsi vemo kje se "optimizacija" začne. To ni pri besedah z 500 iskanjih na mesec, temveč nekaj tisoč.

  OdgovoriIzbriši
 2. Glede dizajna imajo vsake oči svojega malarja, zato se v izgled ne bi spuščal. Je tudi težko izmerljiv. Pač, nekomu je všeč, nekomu ni.

  Kar se tiče optimizacije strani, očitno nimate izkušenj. Kot prvo, domena je stara točno 24 dni in že rangira na prvi in drugi strani Googla.

  Kot drugo, težko si predstavljam, da bi stranko, veterinarsko ambulanto, optimizirali na kaj drugega. Morda na računovodstvo, ker je pač to bolj iskana beseda? To so njihove ključne besede in kot rečeno, za te svoje besede rangirajo zelo dobro.

  OdgovoriIzbriši
 3. Njihova glavna ključna beseda je "veterinar" in "veterina". Nevem zakaj sedaj vmešavata "računovodstvo"?!? Lahko bi poskrbeli da so vsaj med prvih 30 predno sploh pišete o kakršnikoli optimizaciji.

  OdgovoriIzbriši
 4. Se strinjam, da je ključna beseda veterinar, nikakor pa ne veterina. In za besedo veterinar je stran veterinar brežice na 23 mestu.

  OdgovoriIzbriši