torek, 08. marec 2011

Izdelava strani, WordPress spletne strani

wordpress spletne strani
V dolgih letih izdelave spletnih strani se je pojavila potreba tudi po hitrih in učinkovitih spletnih straneh, ki so cenovno ugodne, enostavne za uporabo ter hitro izvedljive. Vse to nam omogoča sistem izdelave strani, ki temelji na Wordpressu.

Prednosti takega načina izdelave so:
 • popolnoma enostavna uporaba,
 • možnost hitrega dodajanja besedil, slik in ostalih vsebin,
 • cenovno najugodnejše spletne strani,
 • hitra izdelava spletnih strani,
 • možnost popolne prilagoditve vsebin in izgleda strani.
Wordpress spletne strani so namenjene za marketinške predstavitve izdelkov in storitev, za bloge podjetij, za društva ali kot predstavitvene spletne strani. Na povezavi je opisan postopek izdelave spletne strani.

2 komentarja:

 1. Khm. Moje opažanje se že vrsto let prikazuje kot tisto realno. Da tako močno podjetje začne delat WP strani za 490€ mora nekaj pomeniti.

  Kdor ne more delati custom projektov, ki so vredni od 20 do 100 kratnika te ponudbe, se bo ščasoma moralo cenovno boriti s t.i. popoldanci in študenti.

  p.s. Jaz bi zamenjal font na "logu" in telefonu ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Font zamenjan, tudi nam tisti prej, niti ne vem kater je bil, ni bil vsem všeč. Popravljena stran.

  Žal je tako, da si kakšna popoldanska društva, kjer mamce pečejo pecivo in bi to rade pokazale svetu ali pa fantje, ki popoldne malo brcajo žogo, ne morejo privoščiti projektov, ki so 20-kratnik vrednosti WP strani. Si pa želijo sami dodajati fotke, pisati novice, obvestila in WP je kot nalašč za njih.

  OdgovoriIzbriši