četrtek, 03. marec 2011

Kako izdelati spletno stran

Če si postavljate vprašanje, Kako izdelati spletno stran?, potem je verjetno bolje, da zavrtite številko 0590 64 200 oz. 051 369 365 in prepustite izdelavo vaše nove spletne strani nam, Vi pa medtem raje počnete tisto v čemer ste najboljši ali pa si enostavno malo odpočijete ob kavici ali dveh. Pridružili se boste številnim zadovoljnim podjetjem, društvom in posameznikom, ki smo jim izdelali učinkovite spletne strani. Vsak na svojem področju posegajo, ne samo na prvi strani Googla, ampak po prvih mestih! Ste zobozdravnik? Na prvi strani Googla so 3 naši. Ste gradbenik? 2 naša na prvi strani. Geodeti, pravno svetovanje, slikopleskarstvo, ... in še in še. Na vinske kleti smo tako in tako abonirani.

slaščice
In potem se pojavi vprašanje stroškov? En star slovenski pregovor je tu, kot na mestu. Nisem tako bogat, da bi poceni kupoval. Če imate izdelovalca spletnih strani za 600 EUR, vam sam najdem vsaj dva, ki sta še cenejša. Trditev nekoga, da je cena izdelave spletne strani imaginarna številka, je smešna. Ne da bi se hvalil, a torto znam sam speči kar dobro. Tašča jih zna verjetno še malo boljše. Soseda, ki jih tu pa tam peče po naročilu in na črno (niso zažgane!), še malenkost bolje. Najboljšo bi pa verjetno dobil v kakem Zmajčkovem butiku, a ta ima svojo ceno.

Pojavi se še eno vprašanje, izbirate spletne strani po ceni ali po kvaliteti? Ker če jih po ceni, je najbolje, da jih naredite sami, te bodo najcenejše. Če pa iščete kvalitetne spletne strani, ki bodo na prvem mestu na spletnih iskalnikih, potem zaupajte izdelavo izkušeni ekipi. In kaj je boljše kot "slaščičarji", ki se s peko bavimo že od leta 1998? Izdelava spletnih strani, postopek izdelave in mnoge reference si lahko ogledate na povezavi.

2 komentarja:

  1. ta kitajka res paše v podobo..

    OdgovoriIzbriši
  2. V duhu računovodskih servisov, izdelovalcev strani, ipd, ki si popajo stock fotke na strani.

    OdgovoriIzbriši