četrtek, 03. november 2011

Pisanje SEO člankov za spletne strani

Za dobro uvrstitev spletne strani na spletnih iskalnikih ni več dovolj spletno stran samo postaviti. Spletna stran mora živeti in živi le tako, če ima zadosten obisk. Za neko branžo je to lahko že eden do dva kvalitetna obiska na dan, kot npr. fotografiranje porok, za drugo, kjer pa je konkurenca večja, kot npr. optimizacija spletnih strani, pa tudi do 100 obiskovalcev na dan ni dovolj. Polovica od teh obiskovalcev je konkurenca, nekaj ogledov opravimo sami, na koncu jih ostane 20 potencialnih strank. Ker je konkurenca večja, je tudi ponudba obširnejša in bolj pestra.

Tudi nabor ključnih besed je bolj raznolik. Medtem, ko so za poroko ključne besede fotografiranje porok, fotografiranje poroke, poročna fotografija, je pri optimizaciji ključnih besed ogromno. Če jih naštejemo samo nekaj. Optimizacija spletnih strani, Seo strani, optimizacija internetnih strani, optimizacija za iskalnike, spletni marketing, izpeljanke na te besede ter še kakšna novoskomponirana beseda kot je optimiranje.

Prostih mest ni več veliko. Dejansko je samo eno na Googlu, zato pohitite, pokličite 051 369 365 in si rezervirajte prvo mesto.


Zakaj poklicati 051 369 365 in optimizacijo strani zaupati nam?

- ker smo za svoje ključne besede prvi na Googlu
- ker nimate ne dovolj časa in ne denarja, da bi plačevali drago in neučinkovito optimizacijo spletnih strani
- ker poravnate storitev šele, ko ste na dogovorjeni poziciji na iskalnikih
- ker smo na top pozicije spravili že veliko podjetij

Ne verjamete? Preverite izdelava spletnih strani, registracije domene, izdelava video posnetkov, pisanje besedil pisanje tekstov, računovodski servis, jezikovni tečaji za podjetja, upravljanje kotlovnice, spodnje perilo iz bambusa, kovane ograje, letalska šola, anatomski vložki, oljni kotli, spa oprema, karcher, ženski parfumi, hp kartuše, canon tonerji, distribucija parfumov, malice in kosila, barve za beton, pvc okna, ostrenje rezil, zobozdravstvo, izsuševanje vlage, vinska klet, degustacije vina, elektro trgovina, davčna pomoč, lovski turizem, ... in še in še.

Ni komentarjev:

Objavite komentar