ponedeljek, 30. avgust 2010

Optimizacija spletne strani

Počasi 'kapljamo' nazaj za delovne mize, pulte, računalnike, tekoče trakove, delovne stroje in kar je še tega, novodobnega. Na morju ostanejo le še babice in dedki z vnučki, ki 'špricajo' vrtec in mlade družinice. Večina nas je ponovno v delovnem procesu. Vse to se mora nekje poznati.

Ni treba biti Nostradamus, da opaziš vsakoleten porast aktivnosti koncem avgusta in v začetku septembra. Delovni zanos je večji, morda tudi kak brezposeln v Sloveniji manj!?, politiki pa se bodo tako kot vedno, okoriščali s čisto naravnim pojavom, pa naj jim bo, saj smo na to že itak imuni. Več aktivnosti, pomeni tudi več aktivnosti na spletu, morda se celo plačilna nedisciplina popravi, če se ponovno požene obtok plačil, sedaj ko so 'računovodkinje' (glavni krivci neplačevanja računov) spet na delovnih mestih.

Aja, pa podjetja s področja spleta vam bodo kazala 'rezultate' učinkovite optimizacije spletnih strani, ki so se jo šla, za Vas, čez poletje. Pazite se številk 618%, 420,18%, 24,81% ter podobnih, te so dokaz dobre optimizacije. Obisk je tako in tako v porastu, zato ne nasedajte raznim "Trotters independent Trading" podjetjem.

Tole desno je izpisek nekaj naših strani iz Google analitike, na dan 28.8.2010 za obdobje enega meseca. Kot vidite je vse v porastu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar