petek, 28. avgust 2009

Brezplačna izdelava spletne strani


Pri izdelavi spletnih strani še kako velja pregovor, da nisem tako bogat, da bi poceni kupoval. Kaj šele brezplačno. Brezplačna izdelava spletnih strani je lahko samo, če si jih naredite sami. Pa je to namen? Spletne strani ni dovolj samo narediti, spletne strani morajo prinašati tudi dobiček ali vsaj potencialne kupce.

Ljudje imajo napačno predstavo, da izdelovalci spletnih strani sedijo križem rok, noge na stolu in da se internet strani izdelujejo kar same. Žal ali na srečo pa ni tako enostavno, kot zgleda na sliki zgoraj levo. Izdelava strani je postopek v katerega je ponavaid vključeno več ljudi, le tako so lahko internetne strani uspešne. Tako kot povsod, kjer stoji za projektom ekipa ljudi. Bo že res, da več glav, več ve.

Tako kot vaš avto ne servisirate sami, tako naj bi za učinkovite spletne strani prepustili stvari izkušenim strokovnjakom. Vendar v računalniški branži še vedno velja, da bo prišel sosedov mulc in računalnik malo "pošraufal". Spletne strani pa bo najbolje naredil študent.

Ni dovolj spletne strani samo postaviti, potrebno jih je tudi vzdrževati, popravljati, osveževati podatke, dodajati nove artikle, slike, novice, akcije. Tako ažurnost vam lahko zagotovi le ekipa ljudi, ki je vedno na razpolago. Ta čas, ko bi vi želeli narediti spremembe, bo vaš študent kje na pijači z izklopljenim mobitelom. Že zaradi vaših strank si tega ne morete privoščiti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar